Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö selittää, kuinka keräämme, käytämme ja paljastamme henkilötietojasi, kun käytät verkkosivustoamme. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt henkilötietojesi keräämisen ja käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Keräämämme tiedot

Saatamme kerätä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi, sähköpostiosoitettasi, postiosoitettasi, puhelinnumeroasi ja muita yhteystietojasi kun käytät verkkosivustoamme. Saatamme myös kerätä ei-henkilökohtaisia tietoja, kuten IP-osoitteesi, selaintyyppisi ja käyttöjärjestelmäsi.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme henkilökohtaisia tietojasi tarjotaksemme sinulle pyytämiäsi palveluita ja tuotteita, kommunikoidaksemme sinun kanssasi tilille tai tapahtumille ja parantaaksemme verkkosivustoamme ja palveluitamme. Voimme käyttää henkilötietojasi myös markkinointitarkoituksiin, mutta annamme sinulle aina mahdollisuuden kieltäytyä vastaanottamasta tällaisia viestejä.

Tietojesi paljastaminen

Voimme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa, jotka suorittavat palveluita, kuten maksuja, puolestamme prosessorit, sähköpostipalveluntarjoajat ja verkkosivustojen analytiikan tarjoajat. Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi, jos se niin vaatii lain, oikeuden määräyksen tai muun hallituksen tai lainvalvontaviranomaisen.

Omat valintasi

Sinulla on oikeus päästä käsiksi, korjata tai poistaa henkilötietojasi milloin tahansa. Voit myös kieltäytyä markkinoinnista viestit meiltä noudattamalla viestinnässä annettuja ohjeita.

Tietojesi suojaus

Ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselta. Ei kuitenkaan dataa Internetin tai sähköisen tallennuksen kautta tapahtuvan tiedonsiirron voidaan taata olevan 100 % suojattu.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain. Ilmoitamme sinulle kaikista muutoksista julkaisemalla päivitetyn tietosuojakäytännön sivustollamme verkkosivusto. Jos jatkat verkkosivustomme käyttöä päivitetyn tietosuojakäytännön voimaantulopäivän jälkeen, hyväksyt tämän päivitetty tietosuojakäytäntö.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä.